Null

Relaxarea

Acest mod poate fi fixat pentru perioada de timp cuprinsă între 0 și 50 de secunde. Daca fixarea se face la 0, stimularea se va face în mod continuu. Acest lucru poate fi benefic circulației sangvine, activării pielii și creșterii microcirculației.

Când relaxarea este fixată pe modul continuu, intensitatea trebuie întotdeauna să se afle la un nivel scăzut, astfel încât să se simtă doar o ușoară gâdilătură. Un timp de relaxare îndelungat, mai mare decât timpul contracției, permite recuperarea musculaturii și evită crelterea acidului lactic. O scurtă perioadă de relaxare va mări până la maximum activitatea stimulatorie, iar atunci când aceasta este mai mică decât contracția, forțează corpul să muncească mai tare și sub condiții de stres.


Frecvența

Alternând frecvența, poate alterna și felul în care biostimularea comunicp cu corpul. O frecvență joasă (5-35 pulsații/secundp), de exemplu, este mai potrivitp pentru drenajul limfatic, distrugerea grăsimii și activitate ușoară a musculaturii; o frecvența medie (4060 pulsații/sec) ajută la creșterea arderii caloriilor, antrenează masa musculara, în timp ce o frecvență mare (70-100 de pulsații/sec) poate fi mai potrivită pentru circulație, stimulare dermica ți drenaj.

Biostimularea valiforma

Direcția valurilor poate fi de asemenea schimbată. Un semnal monofazic poate ajuta la activarea efectelor din cremele și gelurile folosite pe corp cu Biostimularea Ultratone. Semnalul bi-fazic permite trecerea curentului alternativ. Senzația unui semnal bi-fazic este adesea mai puternic și mai agresiv. Este folosit în primul rând pentru construirea masei musculare în cazuri în care semnalul trebuie să fie extrem de viguros. La o intensitate mai joasă se poate folosi pentru electro-acupunctură sau electroreflexologie.

Electro-Acupunctura

Electro-Acupunctura există din perioada anilor 1920 și a fost reintrodusă și adaugită în practici medicale la începutul anilor 1970. Conceptul electro-acupuncturii este similar acupuncturii tradiționale chineze - folosește penetrarea în adâncime cu ajutorul curentului în locul acelor pentru a stimula corpul. Acupunctura funcționează pe principiul că există 40 de zone (meridiani) pe toată lungimea corpului din cap până în picioare, iar între aceste zone există aproximativ 800 de puncte tradiționale de Acupunctură (un punct de stimulare unde există efect asupra unui organ sau țesut). Se spune că energia din organele interne circulă prin corp prin aceste canale (meridiani). Acolo unde există dezechilibru în sistem, aceasta înseamnă boală sau căi blocate. Când punctele de Acupunctură sunt stimulate manual sau prin pulsații electronice, corpul este încurajat să se reechilibreze, căile energetice de-a lungul canalelor se deblochează și sunt refăcute, astfel permițând energiei să circule prin aceste canale (meridiane).

Electro-Reflexoterapia

Reflexologia este bazată pe principiul că există reflexe în picioare corelate la toate organele, funcțiile și părtile corpului. Conceptul este asemănător Electro-Acupuncturii în sensul că exista meridiane, însa reflexologia mai foloseăte și terapia zonală. Există 10 zone în corp; zonele sunt linii lungitudinale de energie care urcă de la picioare către creier. Tratamentul se referă la o anumita zona, la rândul ei cu zone clare, bine definite, accesate prin terminațiile nervoase cu TENS (trans-cutanată electrostimulare a nervului). Un sistem similar exista și între celelalte extremități ale corpului: mâinile.

Astfel, Reflexologia poate fi văzută în forma ei cea mai complexa și în același timp simplă. Această știină simplă, dar totuși cuprinzatoare, este o formă sigură și extrem de efectivă de a trata corpul fără a folosi medicamentatie sau intervenție chirurgicală. Înaintea alegerii punctelor pentru stimularea electrică, apăsarea manuala trebuie aplicată în punctele pentru reflexologie pentru a putea smulge o reacție și identifica zonele cu probleme. Odata acest diagnostic manual stabilit, un tratament relaxant, deloc dureros de Reflexologie prin Biostimulare Ultratone poate începe. Aplicarea stimulării electrice, mai degrabă decât presiunea manuală, pe anumite puncte ale piciorului poate produce stimularea dorită prin căile nervului astfel încurajând potențialul de vindecare a corpului.

Contraindicatii si Precautii

• Persoane cu aparat cardio-vascular.

• Când pacientul este diagnosticat sau suspectat de epilepsie sau ceva asemanător.

• La o femeie însărcinată (unde fătul este mai mare de 6 săptămâni).

• Pe alunițe proeminente și zone cu vene varicoase noduroase.

• Pe o rana deschisă, dacă nu este recomandat medical.

• Când cancerul este prezent, dacă nu este recomandat de medic.

• Când durerea nu este diagnosticată.

•Când contracția musculară poate distruge procesul de vindecare.

•Când nu este recomandat exercițiu normal.

• În cazuri cardiace, pe partea superioară a bustului (ex: abdomenul superior, piept, brațe sau spate).

•Unde există problemă medicală, dacă nu este recomandat de medic.

•Unde există deformații vasculare inclusiv DVT, flebită și boli arteriale fără sfatul medicului.

• Cand paienții suferă o alergie la electropad-uri / pad-uri. • Unde există problemă dermatologicaă, fără sfatul medicului.

Zone de Evitat

· The greater trochanter – osul șoldului în lateralul corpului, care este foarte superficial în special la oamenii slabi.

· The shoulder blade – acesta se mișcă dăcă brțtele sunt mutate și Biostimularea pe aceasta zonă poate fi incomodă.

· The iliac crest – când se pun pad-uri pe partea de jos a abdomenului trebuie evitat osul pelvic a fiecărei părti.

· Osul guler și cusca coastelor – Biostimularea acestor zone poate fi incomodă.

· Pe șira spinării

· Pe nervul sciatic, coborând în exteriorul șoldurilor

· Pe artera carotidă (gât).

· Pe organele genitale


Ai intrebari? Ia legatura cu noi

captcha

Vrei o programare? Foloseste formularul de mai jos

Loading...