Null

Presoterapia

Presoterapia este una dintre cele mai corecte, naturale și plăcute metode de detoxifiere a organismului. Acționează cu forță hemodinamică și presiune secvențială asupra lanțului ganglionar, facilitând eliminarea lichidelor și grăsimilor aflate în exces în organism. Camerele de presiune individuală acționează direct asupra țesutului conector și asupra zonelor bogate în retenție hidrică, realizând un excelent drenaj limfatic.

Indicații terapeutice

Presoterapia este o metoda terapeutică utilizata în mod obișnuit în fizioterapie și în medicina estetica și care, pe lângă un masaj specializat, stimuleaza circulația sângelui prin presarea unor zone diferite ale corpului. Este vorba despre una dintre cele mai bune metode de a elimina toxinele din organism și de a scăpa de picioarele umflate și grele. Mai mult decât atât, această procedură are efecte deosebite, ajutând la reducerea cantității de apă din organism. Este o procedura antistres, relaxantă, cu rezultate deosebite.

·Spune ”adio” circulației proaste și picioarelor reci! Un prim beneficiu al presoterapiei este ușurarea reîntoarcerii venoase necesară celor care au o circulație deficitară manifestata prin picioarele reci, crampele și cârceii nocturni. Inima pompează sângele către picioare, însă pentru ca efectul să fie invers, pentru a ajunge din nou la inimă, sângele luptă cu atracția gravitațională, deci și cu propria greutate corporală. Centura abdominală este extrem de utilă prin masajul circular pe care îl realizează și prin faptul că ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal. De altfel, una dintre indicațiile terapeutice ale acestui procedeu este și constipația, cunoscându-se faptul că, prin sedințe săptămânale, se ameliorează metabolismul și se ajută la întărirea sistemului imunitar. Presoterapia mai este utilizată în tratarea flebitei, în fizioterapie, în acțiuni de vindecare sau de cicatrizare a țesuturilor, la relaxarea organismului.

Tratament Un tratament complet de presoterapie presupune un ciclu de 10 – 15 şedinţe, efectuate cu regularitate, câte 2-3 pe săptamănă. Durata unui tratament complet este de 30 de minute la fiecare ședință, după care se poate urma un tratament de întreţinere, care constă într-o şedinţă sau două pe săptămână.Ai intrebari? Ia legatura cu noi

captcha

Vrei o programare? Foloseste formularul de mai jos

Loading...